نوشته شده توسط : زهرا غلامی

اين ماشين شاستي بلند چيني طراحي مدرن و بدنه ي محكمي داره ولي بد نيست قبل از خريد هر ماشيني آدم يكم راجبش بيشتر تحقيق كنه و ببينه ارزش خريد داره يا نه.توي اين مطلب براتون چند دليل ميگم كه بدونيد اين ماشين ميتونه گزينه ي خوبي واسه خريد باشه.

 

 

- تجهیزات، امکانات و آپشن های خوب:

این مورد یکی از مزایای همیشگی خودروهای چینی بازار ایران محسوب می‌شود. در این باره نیازی به توضیح خاصی نمی‌بینیم و شاید، بررسی برخی از قابل توجه ترین این امکانات، تجهیزات و آپشن ها بتواند بیشتر به کار شما خواننده محترم بیاید. هایما اس ۵ در دو بخش ایمنی و رفاهی به تجهیزات و آپشن های مختلفی مجهز است که، امکانات ایمنی آن را در بخش مربوط به خود کامل توضیح خواهیم داد. اما از نظر امکانات رفاهی، از مهم‌ترین تجهیزات این خودرو می‌توان به مواردی مانند صندلی برقی راننده قابل تنظیم در شش جهت، صندلی برقی سرنشین قابل تنظیم در چهار جهت، سان روف برقی، سیستم تهویه مطبوع اتومات با قابلیت نمایش دمای بیرون و داخل کابین، استارت دکمه، سیستم ورود بدون کلید، فرمان چرمی با کلیدهای کنترلی مختلف، صندلی عقب ۲ تکه برای استفاده بهینه از فضای کابین، چراغ‌های جلو قابل تنظیم از داخل کابین، سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحه نمایش لمسی ۷ اینچ، قابلیت تنظیم صدای سیستم صوتی با توجه به سرعت خودرو و چند مورد دیگر اشاره کرد.

 کابین فوق العاده جذاب:

بعد از طراحی بدنه، به نظر ما دومین نقطه قوت اصلی هایما اس ۵ کابین بسیار زیبا و فوق العاده متفاوت آن در مقایسه با سایر خودروهای بازار است. بدون شک موردی که در اولین ورودتان به داخل کابین بیشتر از همه جلب توجه می‌کند طراحی بسیار زیبا و متفاوت کنسول مرکزی است. صفحه نمایش قرار گرفته در بالای کنسول مرکزی، در کنار دو دریچه هوای زیر آن و دکمه‌های کنترلی پایین‌تر هماهنگی بسیار خوبی با هم دارند و واقعاً باید به طراحان هایما برای کار فوق العاده ای که داخل کابین هایما اس ۵ انجام داده‌اند تبریک گفت. طراحی فرمان چرمی خودرو اگر چه کمی قدیمی به نظر می‌رسد، ولی هماهنگی خوبی با فضای کابین دارد و نمی‌توان ایرادی روی آن گذاشت. طراحی صفحه کیلومتر و آمپرها هم فوق العاده جذاب و زیبا بوده و حس و حال نشستن پشت فرمان یک خودروی مدرن را به راننده می‌دهد.

 خودرویی کاملاً ایمن:

برخلاف برخی از خودروهای چینی بازار ایران که خبری از تست‌های تصادف آن‌ها در اینترنت نیست، هایما اس ۵ در سال ۲۰۱۲، در تست تصادف موسسه سی انکپ توانسته ۵ ستاره ایمنی را به خود اختصاص دهد. این خودرو در بخش تصادف شاخ به شاخ ۱۵.۳۲ از ۱۸، در تصادف با جسم سخت از قسمت پایینی بخش جلو ۱۵.۲ از ۱۸، در تست تصادف از کناره ۱۸ از ۱۸ و در تست تصادف شلاقی سرنشین ۴ از ۴ نمره را توانسته به خود اختصاص دهد. از سوی دیگر، هایما اس ۵ به امکانات و تجهیزات ایمنی بسیار خوبی مجهز است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مواردی مانند شش ایربگ راننده، سرنشین، جانبی و پرده‌ای، ترمز ضدقفل، سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز EBD، سیستم کمکی ترمز BAS، سیستم کمکی حرکت در سربالایی HSA، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی ESP، سیستم کنترل کشش TCS، کروز کنترل، کمربندهای ایمنی جلوی پیش کشنده، کمربندهای ایمنی عقب سه نقطه‌ای، قطع خودکار سوخت و باز شدن خودکار درب‌ها هنگام تصادف، آینه‌های جانبی برقی تاشو با گرمکن و راهنما، ایزوفیکس، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور درب عقب، امکان خروج اضطراری سرنشین از درب عقب و چند مورد دیگر اشاره کرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

ریگان موتور از زیر مجموعه های کرمان موتورهستش که به تازگی با معرفی کوپا T210 قدم به بازار کراس اوور های لوکس و اسپرت گذاشتهو حمایت های کرمان موتور از ریگان موتور و تبلیغات فراوان کوپا T210 نوید یک استقبال خوب از کوپا T210 یا در اصل زوتی T600 را می ده

 

 

درباره ی تفاوت هاوال H2 با رنو کیچر بیشتر بخوانید.

 

 

 

طراحی داخل کابین هیوندای سانتافه هم اروپایی است و کمی شلوغ اما لوکس است و سنت به کار بردن آپشن فراوان در هیوندای سانتافه هم به کار برده شده است تا خریدار را از خودش راضی نگه دارد . هیوندای سانتافه  اتاقش کمی زود به سر و صدا میافتد و از نظر کیفیت با توجه به قیمتش وضعیت متوسطی دارد . هاوال H9 از نظر کیفیت نسبت به هیوندای سانتافه کارکرده برتر است و از نظر آپشن هم وضعیت برابری دارند . 

قلب تپنده هیوندای سانتافه 4 سیلندر با آرایش عرضی است و 2359 سی سی حجم دارد . این پیشرانه در دور موتور 6300 دور در دقیقه قابلیت تولید 188 اسب بخار قدرت و در دور موتور 4250 دور در دقیقه 245 نیوتن متر گشتاور را دارا می باشد . هیوندای سانتافه در سیکل ترکیبی 11.2 لیتر بنزین می سوزاند که نسبتا زیاد است و توجیه اقتصادی ندارد . پیشرانه هیوندای سانتافه با یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک کوپل شده است که عملکردش قابل قبول است اما از این بهتر هم می توانست باشد . به طور کلی هماهنگی موتور و گیربکس خوب است و از این نظر راضی کننده می باشد .

هیوندای سانتافه شتاب و کشش قابل قبولی دارد و قابلیت های حرکتی اش خصوصا در داخل جاده قابل قبول است و میزان استهلاک و هزینه های نگهداری و خدمات پس از فروش هم مناسب ارزیابی می شود اما از نظر عملکرد فنی ، کشش ، شتاب و کوپل بودن موتور و گیربکس برتری با هاوال H9 است که راندمان بالاتری دارد ، مصرف سوختش ایده آل تر می باشد ، کشش بهتری دارد و تکنولوژی مولد قدرت در هاوال h9 پیشرفته تر است .قلب تپنده هاوال H9 یک موتور 4 سیلندر ، 16 سوپاپ و 2 لیتری است که حجم دقیق آن 1967 سی سی میباشد و تنفس آن توسط سیستم توربوشارژر انجام می گردد . هاوال H9 در مدل 2018 که به ایران هم همین سری از هاوال H9 وارد می شود تغییرات مثبتی را در زمینه پیشرانه و گیربکس تجربه کرده است و در نهایت هاوال H9 قابلیت تولید 241 اسب بخار قدرت در دور موتور 5500 دور در دقیقه و 350 نیوتن متر گشتاور در بازه دور موتور 1800 تا 4500 دور را دارد و نیروی تولید شده توسط یک گیربکس ساخت کمپانی ZF که 8 سرعته است و با کد 8HP70 شناخته می شود به سیستم 4WD هاوال H9 و در نهایت چرخ ها منتقل می شود .اعداد و ارقام پیشرانه هاوال H9 نشان می دهند که قطعات بخش فنی به خوبی با یکدیگر کوپل شده اند و استهلاک در پایین سطح ممکن قرار دارد و راندمان در حد خوبی بالا است . به علت ساختار در بخش های مختلف هاوال H9 این ماشین وزنی در حدود 2.2 تن دارد که محدودیت هایی در شتاب آن ایجاد کرده است که باعث شده تا هاوال H9 سریع تر از 10 ثانیه نتواند از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند اما در مقابل ضرایب گیربکس در دنده های 1 و 2 که سنگین هستند باعث شده تا هاوال H9 قابلیت پیمایش هر شیبی را داشته باشد و دنده های 3 ، 4 ،5 و 6 برای داشتن شتاب ثانویه خوب و حرکت در سطح جاده مناسب هستند و در نهایت در دنده های 7 و 8 شاهد رسیدن مصرف سوخت هاوال H9 به پایین ترین میزان ممکن هستیم .



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

رنو کپچر یه کراس اوور ساب کامپکت فرانسوی هستش که بر روی پلتفرم B رنو نیسان ساخته شده. کپچر در سال 2013 در نمایشگاه خودرو ژنو معرفی شد و در همان سال به بازارهای جهانی راه پیدا کرد. کپچر در سال 2016 و توسط ایران خودرو وارد بازار کشورمان شد و به سرعت تبدیل به یک خودرو محبوب شد.هاوال H2 یه کراس اوور کامپکت چینی هستش که در سال 2014 معرفی شدش و چندی قبل توسط گروه بهمن به بازار کشورمان راه پیدا کردش.

 

درباره ی سایپا کوییک با برلیانس H220 چه تفاوتی دارند؟کدام را بخریم؟ بیشتر بخوانید.

 

 

البته هاوال H2 چند سال قبل توسط یک شرکت دیگر در راه ورود به ایران بود که به دلیل عملکرد و وضعیت نامشخص شرکت، این اتفاق رخ نداد و نهایتا گروه بهمن این خودرو را وارد خط تولید خود کرد.

هاوال یکی از کمپانی‌های خوشنام در چین است و موفق شده برخی از محصولات خود را در کشورهای مطرح به فروش برساند. البته هاوال خود یکی از برندهای زیرمجموعه گریت وال چین است که خود یک کمپانی بزرگ به شمار می‌رود. قرار بود چند محصول دیگر هاوال هم توسط گروه بهمن وارد بازار ایران شود که به دلیل قانون منع واردات خودرو و مشکلات دیگر، این اتفاق رخ نداد.هاوال H2 به تازگی وارد بازار شده و مدت زیادی از تولید آن در ایران نمی‌گذرد اما در همین مدت کم توانسته خود را به عنوان یک خودرو باکیفیت معرفی کند. هاوال H2 و رنو کپچر در دو سبک کاملا متفاوت طراحی شده‌اند اما اگر بخواهیم آنها را با هم مقایسه کنیم، کپچر به دلیل پختگی و در عین حال مدرن بودن، گزینه بهتری است.

طراحی کابین هاوال H2 کمی پیچیده‌تر از کپچر است هرچند نمی‌توان آن را کاملا به روز و مطابق استانداردهای جهانی دانست. در مرکز داشبورد یک نمایشگر دیده می‌شود و ورودی‌های هوا در بالای آن جای گرفته‌اند. داشبورد یکپارچه و ساده است اما نه به سادگی کپچر. هر چند که انتخاب میان این دو خودرو به سلیقه شما بستگی دارد و هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. هاوال H2 از نظر کیفیت سواری عملکرد مناسبی از خود ارائه می‌دهد و می‌توان برای سفرهای طولانی به آن امیدوارد بود.

هاوال H2 به امکانات رفاهی و ایمنی چون 6 عدد کیسه هوا، ایموبلایزر، ورود و استارت بدون کلید، نمایشگر 7 اینچی و سیستم صوتی مجهز به 6 بلندگو، تهویه مطبوع اتوماتیک مجهز به فیلتر تصفیه هوا، آینه‌های جانبی برقی، چراغ‌های جلو LED مجهز به دیلایت، کروز کنترل، سانروف، دوربین و سنسور دنده عقب مجهز شده است.

موتور به کار رفته در هاوال H2 یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر توربو است که می‌تواند 148 اسب بخار قدرت و 210 نیوتن متر گشتاور تولید کند و آن را به وسیله جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به چرخ‌ها انتقال دهد. این موتور باوجود اینکه قدرت بیشتری در مقایسه با موتور موجود در کپچر دارد، ولی شتاب بهتری را برای H2 به ارمغان نیاورده و حتی کندتر از رقیب فرانسوی است. این اتفاق بیشتر به وزن بالاتر هاوال H2 مربوط می‌شود.

هاوال H2 یک خودرو چینی باکیفیت است و خدمات پس از فروش و بازار دست دوم بهتری در مقایسه با سایر خودروهای چینی دارد اما اگر بخواهیم آن را با رنو کپچر مقایسه کنیم، باید کپچر را خودرو بهتر و باکیفیت‌تری بدانیم. در مجموع کپچر ارزش خرید بالاتری دارد و در اولویت خرید قرار می‌گیرد.



:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

این دوتا ماشین که جزو شاسی بلندای چینی توی اران هستن قیمتشون هم خیلی بالاست...که همه توان خریدش رو ندارن البته الان توان خرید پراید هم برای همه فراهم نیستشولی حالا فرض رو میزاریم بر اینکه توان مالیش هست ولی بین خرید دو محصول موندید که کدومو بخرید پس حالا با من بیاین و این مطلب رو بخونید که بهتون کمک میکنه.

 

 

درباره ی اینکه رنو ساندرو بخرم یا لیفان X50 ؟ بیشتر بخوانید.

 

 

 

سایپا کوییک یک خودرو ایرانی است که در سال 1395 معرفی و در سال 1397 پس از یک وقفه طولانی در سال 1397 به بازار عرضه شد. باید بگوییم این روند در مورد اکثر خودروهای داخلی دیده می‌شود چراکه فاصله زیادی بین معرفی تا عرضه آن به وجود می‌آید.

سایپا کوییک به عنوان یک خودرو کاملا جدید معرفی شد در حالی که طراحی آن مشابه ساینا و ویژگی‌های فنی آن هم با این خودرو مشترک است و اتفاق چندان عجیبی در مورد آن رخ نداد به جز اینکه چند آپشن به آن اضافه شد.

طراحی سایپا کوییک چندان جذاب نیست. در نمای جلو همان شکلی را می‌بینیم که در ساینا مشاهده کردیم و تنها تغییرات کوچکی ایجاد شد. بر روی سقف کوییک باربند دیده می‌شود و به نظر می‌رسد برای طراحی چراغ‌های عقب هم از خودروهای خارجی الگو گرفته شده باشد. یک نکته دیگر در بدنه سایپا کوییک استفاده از تزئینات مشکی رنگ است که باید آن را یک اقدام کاملا بیهوده دانست.

با ورود به داخل کابین سایپا کوییک در همان نگاه اول متوجه می‌شویم که با یک خودرو ارزان ایرانی روبه‌رو هستیم اما این در حالی است که کوییک اتوماتیک با قیمت بالایی به فروش می‌رسد. در نسخه فول کوییک در مرکز داشبورد یک نمایشگر وجود دارد که ورودی‌های هوا در زیر آن تعبیه شده‌اند. نکته مورد توجه در کوییک وجود کلیدهای کنترلی بر روی فرمان است که در برلیانس H220 وجود ندارد.سایپا کوییک از نظر تجهیزات رفاهی شرایط بهتری دارد و امکاناتی چون 2 ایربگ، ایموبلایزر، سنسور و دوربین دنده عقب، کروز کنترل، تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک، نمایشگر 7 اینچی، سیستم صوتی با 4 بلندگو، چراغ دیلایت، کامپیوتر سفری و موارد دیگر را در اختیار شما قرار می‌دهد و در مقایسه با رقیب چینی خود وضعیت بهتری دارد.

موتور به کار رفته در سایپا کوییک حجم 1.5 لیتری و 4 سیلندر دارد و می‎‌تواند 87 اسب بخار قدرت و 128 نیوتن متر گشتاور تولید کند. برای انتقال این قدرت جعبه دنده‌های دستی و اتوماتیک CVT در نظر گرفته شده که ما در این مقایسه، به دلیل قیمت مشابه با برلیانس H220، نسخه اتوماتیک را در نظر داریم. هر دو خودرو حاضر در این مقایسه وضعیت فنی کاملا متوسطی دارند.

در نهایت باید بگوییم سایپا کوییک از نظر کیفیت سواری در مقایسه با برلیانس H220 ضعیف‌تر است و به دلیل قیمت غیرمنطقی، ارزش خرید ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

میخوام که توی این مطلب یه مقایسه ایی بین دو ماشین چینی و کره ایی انجام بدم.پیشرفت چینی های توی صنعت خودروسازی رو نمی توان انکار کرد و اکنون شاهد تردد خودرو های چینی حتی در کشور های پیشرفته نیز هستیم. اما با این حال صنعت خودرو سازی کره که عمر بیشتری نیز دارد کماکان چند سر و گردن بالاتر از چینی ها می باشد.

 

 

درباره ی معرفی کامل جک ریفاین محصول کشور چین بیشتر بخوانید.

 

 

رنو ساندرو که محصول نیسان و پارس خودرو می باشد و در سایر کشورها با نام داچیا معروف هست و در ایران با نام رنو ساندرو می شناسیمش و لیفان X50 چینی که توسط کرمان موتور به بازار ایران وارد شده است.

لیفان ایکس 50 به سانروف، سنسور دنده عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک و امکانات متداولی از این دست مجهز است که البته در رنو ساندرو نمی توان اثری از آن ها را مشاهده کرد، در واقع تنها امکانات رنو ساندرو، شیشه و آینه های برقی و تهویه مطبوع دستی کاملا ساده است.

 

طراحی ظاهری و داخل کابین :
رنو ساندرو از لحاظ طراحی داخل کابین و بدنه شباهتهای زیادی با رنو ال 90 دارد و بر پایه همان پلتفرم ساخته شده است. عدم داشتن خطوط و انحنا در بدنه این خودرو و یکنواختی و سادگی در داخل کابین این خودرو کاملا مشهود است و در مقابل لیفان ایکس 50 طراحی ظاهری قابل قبولی دارد و داخل کابین لیفان X50 هم زیباست.

 

سرعت سنج دیجیتالی لیفان ایکس 50 هم با زیبایی که دارد ، نمی تواند بیانگر سرعت لحظه ای خودرو به راننده به سرعت باشد و به نوعی باعث ار بین بردن تمرکز راننده می شود. جالب آنکه برای لیفان X50 تنظیم ارتفاع صندلی راننده نیز در نظر گرفته نشده و همین مسئله تا حدی ممکن است استفاده از این خودرو را برای برخی افراد سخت کند، به خصوص که حتی رانندگان بلند قد علیرغم دید خوب، تا حدی با مشکل نزدیکی بیش از حد سر به سقف روبرو می شوند.

موتور و گیربکس و سیستم تعلیق:
پیشرانه رنو ساندرو کاملا با رنو تندر 90 یکسان است و با کد K4M شناخته می شود. این موتور 1.6 لیتری یارای تولید 105 اسب بخار قدرت و 140 نیوتن متر گشتاور را راهی چرخ های جلو می کند، در مقابل لیفان ایکس 50 با موتوری 1.5 لیتری 102 اسب بخار قدرت و 133 نیوتن متر گشتاور دارد.

 

ایمنی :
جالب آنکه در زمینه مشخصات ایمنی نیز لیفان به دلیل جدید بودن ظاهرا هنوز مورد آزمون تست تصادف واقع نشده است اما رنو ساندرو با توجه به سابقه عرضه در بازار های اروپا در حدود ۳ ستاره ایمنی را بدست آورده است که باید این سطح از ایمنی را در مقایسه با رقبا کافی اما در مقایسه با قیمت ۵۰ میلیونی و اهمیت ایمنی خودرو در کشور حادثه خیزی چون ایران، حداقلی توصیف کرد. که در جدول بالا امکانات ایمنی هر دو خودرو ذکر شده است.

نتیجه :
اگر شما هم جز افرادی هستید که هندلینگ وفرمان پذیری جزء اولیتهایتان برای خرید خودرو می باشد خودرو رنو ساندرو فرمان پذیری و هندلینگ قابل قبولی در رنج قیمتی خود دارد و از لحاظ ایمنی هم این خودرو در مقایسه با رقبا ایمن تر می باشد و اگر به دنبال خودرویی هستید که ظاهر زیبا، سانروف ، بولوتوث و ... داشته باشد و از خرید خودرو به دنبال آپشن های آن هستید می توانید لیفان ایکس 50 را انتخاب نمایید .



:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

توی این مطلب قراره که ببینیم هاچ بک چه فرقایی باهم دارن تا موقع خریدشون یه اطلاعات کلی داشته باشید که بدردتون هم بخوره. جدید که تحت گارانتی مدیران خودرو و که توسط سایپا در بازار عرضه می شوند. کیا سراتو مونتاژ سایپا با موتور 2000 سی سی در دو مدل معمولی و آپشنال قابل سفارش و خریداری هستش که میخوام براتون در مورد کیا سراتو مونتاژ آپشنال صحبت کنم چون در کیا سراتو معمولی بسیاری از آپشن های سراتو کیا حذف شده است که حتی خودروهای چینی موجود در بازار آپشنهای بیشتر و بروزتری نسبت به آن دارند .

 

 

درباره ی خروج بی وای دی از بازار خوردوی ایران بیشتر بخوانید.

 

 

 

جک ریفاین محصول شرکت جک موتورز چین ، یک خودرو در کلاس ون است که بر پایه هیوندای استارکس تولید شده است. جک ریفاین توانایی حمل 12 سرنشین را دارد اما شما می توانید بسته به نیاز خود آن را به صورت 3، 6 ، 7 ، 9 و 12 صندلی خریداری کنید.

در ایران این خودرو توسط شرکت ایران اتومبیل عرضه می شود. این خودرو شامل سه تیپ به نام های M5 ، M3 و M1 است .

جک ریفاین M5 آخرین نسخه از این ون می باشد جک ریفاین M5 یک ون هفت نفره هست که در مقایسه با M3 و M1 بزرگتر و لوکس تر است و با دارا بودن موتور توربو 2 لیتری ، 174 اسب بخار قدرت دارد.

جک ریفاین M5 دارای جعبه دنده اتوماتیک است. چرخش 360 درجه ی صندلی های عقب از قابلیت های این ون می باشد. از دیگر امکانات جک ریفاین M5 می توان به موارد زیر اشاره کرد: کیسه های ایمنی هوا - چراغ های مه شکن جلو و عقب - شیشه های برقی - فرمان هیدرولیک - قفل مرکزی به همراه دزدگیر - کولر و بخاری عقب مجزا .

مشخصات تولید کننده
کشور تولید کننده چین
کارخانه تولید کننده JAC MOTORS
نام و مدل اتومبیل Jac Refine
شرکت گارانتی ایران اتومبیل
مشخصات فنی
مشخصات / مدل Jac Refine M5 Jac Refine M3 Jac Refine M1
موتور - - -
حداکثر قدرت 174hp/5400rpm 118hp/6000rpm 147hp/5500rpm
حجم موتور 1997cc 1590cc 2350cc
تعداد سوپاپ – - -
جعبه دنده اتوماتیک - دستی
تعداد دنده 5 - 6
شتاب ۰ تا ۱۰۰ -ثانیه - ثانیه -ثانیه
حداکثر سرعت 165km/h 165km/h 155km/h
وزن 2155kg 1595kg 2000kg
فاصله محورها 3080mm 2810mm 3080mm
ابعاد و نوع چرخ های جلو عقب 225/60R17 195/65R15 205/70R15
مصرف سوخت
مشخصات / مدل Jac Refine M5 Jac Refine M3 Jac Refine M1
داخل شهر - Lit/100km Lit/100km- Lit/100km-
خارج شهر - Lit/100km Lit/100km- Lit/100km-
ترکیبی - Lit/100km Lit/100km- Lit/100km-
حدآلایندگی Euro 4 Euro 5 Euro 4
انتقال قدرت
مشخصات / مدل Jac Refine M5 Jac Refine M3 Jac Refine M1
گیربکس (جعبه دنده ) اتوماتیک 5 سرعته - دستی 6 سرعته
دیفرانسیل - - -
ظرفیت ها
شخصات / مدل Jac Refine M5 Jac Refine M3 Jac Refine M1
باک بنزین 80 لیتر 55 لیتر 95 لیتر
سرنشین 7 7 3- 6 -12
ابعاد خودرو
مشخصات / مدل Jac Refine M5 Jac Refine M3 Jac Refine M1
عرض (1840) mm (1740) mm (1820) mm
طول (5100) mm (4645) mm (5075) mm
ارتفاع (1970) mm (1900) mm (1970) mm



:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

بالاخره خودروساز بلندپرواز چینی که در ساخت خودروهای برقی ید طولایی دارد، از ایران رفت....نمیدونم بگیم خدارو شکر یا بگیم چه حیف ولی بلاخره هر چیه که رفت و حالا باید بینیم چرا و چطوری این تصمیم رو گرفتن.

 

درباره ی معرفی آریزو۵ در مقابل ام‌جی ۳۵۰ بیشتر بخوانید.

 

 

ماشین پول‌سازی آقای وارن بافیت آمریکایی در چین، ایران را ترک کرده. بعد از انتشار تعداد انبوهی خبر ضد و نقیض درباره خاتمه همکاری بی‌وای‌دی با صنعت خودرو ایران، بالاخره نماینده رسمی این شرکت خبر داد تا اطلاع ثانوی خبری از بی‌وای‌دی در ایران نخواهد بود. این خبر صرف‌نظر از تایید عدم ورود شاسی‌بلند S7 به بازار که تعداد زیادی از آن پیش‌فروش شده بود، سودای تولید خودرو الکتریکی در ایران را دوباره خاموش کرد. این شرکت که در اوایل سال ۹۵ با مدل استیشن‌مانند E6 و شاسی‌بلند S6 پای به بازار ایران گذاشت، در بدو ورود به کشور برنامه‌های بلندپروازانه‌ای را برای خود تدارک دید اما کمتر از ۱۰ درصد آنها را محقق کرد و در نهایت با تولید ۳۷۶۶ دستگاه خودرو به کار خود در بازار ایران پایان داد.

اینجا ضمن مرور همه مدل‌های معرفی شده از بی‌وای‌دی در ایران، سراغ دو خودرو پلاک شده این شرکت یعنی سدان F3 و کراس‌اوور S6 می‌رویم.

وقتی لکسوس چینی زشت بود!

ورود کراس‌اوور متوسط و کشیده بی‌وای‌دی به ایران با تبلیغات گسترده‌ای همراه شد که یک نقطه کانونی داشت؛ لکسوس RX. بی‌وای‌دی اس۶ که افتخار خود را استفاده از شاسی دو نسل قبل لکسوس RX عنوان می‌کرد اگر کمی از هزینه‌های تبلیغاتش را صرف طراحی بهتر بدنه و کابینش می‌کرد احتمالا فروش بسیار بهتری را نصیب خود می‌کرد. در نهایت اما طرح ظاهری زمخت و قیمتی بالاتر از رقبای بازار باعث شد تا بی‌وای‌دی اس۶ نتواند چنان که باید و شاید محبوبیت یابد و در پایان هم با مجموع فروش ۳۳۹۸ دستگاه به کار خود در ایران پایان داد. قیمت نسخه‌های صفر کیلومتر روز اس۶ در بازار ایران حدود ۲۸۰ میلیون تومان است.

برق به شهر ما نرسید!

استیشن E6 دومین محصول BYD در ایران بود که مهم‌ترین ویژگی آن، پیشرانه تمام الکتریکی بود که دقیقا ۱۲۱ اسب‌بخار قدرت داشت و جالب‌تر اینکه با یک بار شارژ، حدود ۴۰۰ کیلومتر طی طریق می‌کرد. نبود زیرساخت‌های مناسب برای چنین خودرویی در کنار قیمت‌گذاری بالا، کمبود تجهیزات رفاهی در کابین و طراحی قدیمی آن همگی باعث شد تا E6 هیچگاه به خیابان‌های کشورمان نیاید.
خاندانی که می‌توانست محبوب شود اما…

سانگ نام یکی از خاندان‌های مشهور چینی است که سلسله‌ای از پادشاهان بزرگ این کشور این نام را بر خود دارند. سانگ که نام کراس‌اوور کوچک و شهری بی‌وای‌دی بود، در نمایشگاه خودرو سال ۹۶ با شور و حرارت بسیار در تهران رونمایی شد و از قضا پتانسیل خوبی هم برای فروش در ایران داشت. پای این خودرو اما مثل اس۷، ای۶ و تانگ هرگز به خط تولید نرسید.

خودزنی به سبک رقیب دنا

اف۳ نام دومین محصول تولیدی بی‌وای‌دی در ایران است که با تولید تنها ۳۶۸ دستگاه به کار خود پایان داد. این خودرو هم‌اینک در نسخه ۹۷، دنده‌ای و کارکرده قیمتی معادل ۱۴۵ میلیون تومان دارد. در ابتدا به نظر می‌رسید اف۳ با استفاده از پلتفرم قدیمی تویوتا کورولا و در کنار موتور و گیربکس مناسب، یک ظاهر نسبتا خشن و اسپورت و ابعادی مناسب بتواند به دردسری جدی برای برلیانس ۳۳۰، دنا، بسترن بی۳۰ و چری آریزو۵ تبدیل شود ولی خب اف۳ خیلی زود افسرده شد و خودزنی کرد!

تانگ، خشن‌ترین بی‌وای‌دی

به‌رغم یک سال پمپاژ خبری نماینده بی‌وای‌دی در ایران، تانگ حتی در حد یک رونمایی ساده هم پای به ایران نگذاشت تا کد ۵۴۲ این خودروساز چینی به عنوان یکی از بدشانس‌ترین خودروهای بی‌وای‌دی در بازار کشور لقب گیرد. خودرویی که سریع، پاک و پیشرو بود.

دست خریداران به S7 نرسید

این آخری نسخه فیس‌لیفت همان اس۶ است که با ظاهر و باطنی بهتر و کابینی شکیل‌تر قصد داشت در قیمتی بالاتر بخشی از خریداران متمول بازار را به سمت خود جذب کند. حالا ثبت‌نام‌کنندگان بخت برگشته اس۷ مانده‌اند با حواله این خودرو چه کنند.



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

 فقط ۲۰۰ تومن. این کل چیزی هستش که می‌شه درباره دو خودرو این گزارش نوشت. یک سوی میدون چری آریزو۵ توربو قرار داره که در چهار سال اخیر فروشی بالغ بر ۱۴ هزار و۶۰۰ دستگاه را در ایران تجربه کرده و در دیگر سو، این ام‌جی ۳۶۰ است که با فروشی نزدیک به چهار هزار دستگاه ظرف ۱۸ ماه، لبه رقابت با مدعیان بزرگ این بخش از بازار را تیز کرده است.

 

 

درباره ی ارزیابی جیلی امگرند XC7 در بازار خودروهای ایران بیشتر بخوانید.

 

 

اینجا در سه بخش گنجایش فضای صندوق و اتاق، عملکرد موتور و گیربکس و البته امکانات به بررسی نسخه‌های توربو دو خودرو چری آریزو۵ و ام‌جی ۳۶۰ خواهیم پرداخت.

فضا و گنجایش

چری آریزو۵ توربو و ام‌جی ۳۶۰ از نظر اندازه با هم برابر هستند‌ اما کمی فاصله محوری ام‌جی ۳۶۰ توربو از آریزو۵ توربو بیشتر است، بنابراین می‌توان گفت فضای کابین ام‌جی ۳۶۰ توربو می‌تواند کمی دل‌بازتر و با جای پای بهتر نسبت به آریزو۵ باشد. همچنین ارتفاع و طول کلی ۳۶۰ توربو نیز از آریزو۵ توربو بیشتر است‌ اما در بحث عرض خودرو، برتری با آریزو۵ توربو است. هنگامی که به آمار و ارقام فضای بار و صندوق عقب این دو خودرو نگاه می‌کنیم، تفاوت خاص و محسوسی با هم ندارند و با توجه به ورودی یکسان صندوق عقب، می‌توان این دو خودرو را در بحث فضای بار تا حد بسیار زیادی برابر دانست. در بحث ابعاد کلی هم برتری‌های ام‌جی ۳۶۰ توربو آنقدر نیست که بتوان گفت چری آریزو۵ توربو با اختلاف محسوس و زیادی از رقیب چینی خود کوچک‌تر است.

موتور و گیربکس

چری آریزو۵ توربو به موتور ۱.۵ لیتری مجهز است که ۱۴۷ اسب بخار را با گشتاور ۲۱۰ نیوتن متر تولید می‌کند. ام‌جی ۳۶۰ توربو هم موتور ۱.۵ لیتری دارد و توان خروجی آن ۱۳۰ اسب بخار با گشتاور ۲۱۰ نیوتن متر است‌ اما برتری در حرکت و شتاب بی‌شک با ام‌جی۳۶۰ توربو خواهد بود، زیرا ۳۶۰ توربو، گشتاور حداکثری را به مراتب زودتر از آریزو۵ توربو به راننده تحویل می‌دهد. پس این دلیل اول برای پیش افتادن ام‌جی ۳۶۰ توربو در شتاب اولیه است‌ اما در نگاه دیگر جعبه دنده آریزو۵ توربو، CVT با قابلیت تیپ ترونیک هفت سرعته است که جعبه دنده به روزی به حساب نمی‌آید و تا حدی در شروع حرکت و شتاب‌گیری نمی‌تواند به پای جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک آیسین ام‌جی ۳۶۰ توربو برسد. پس در بحث شتاب‌گیری لحظه‌ای هم ام‌جی ۳۶۰ توربو می‌تواند به دلیل جعبه دنده منطقی‌تر، دوباره جلو افتد‌ اما به دلیل سبک عملکرد جعبه دنده‌های CVT در رسیدن به نهایت سرعت، احتمال آن زیاد است که چری آریزو۵ توربو بتواند نهایت سرعت بیشتری را برای راننده فراهم کند. همچنین به دلیل حدود ۱۷ اسب بخار بیشتر که در دور موتور بالا پدید می‌آید، احتمال وقوع چنین اتفاقی در چری آریزو۵ توربو بیشتر می‌شود.

امکانات و راحتی

ایمنی فعال چری بسیار بهتر از ام‌جی است و این را می‌توان از شش ایربگ ۱۰ نقطه‌ای آریزو در مقابل تنها دو ایربگ ۳۶۰ فهمید. البته اوضاع ام‌جی در بخش رفاهی هم خوب نیست و این خودرو حتی امکانات ساده‌ای مثل کروز کنترل، استارت دکمه‌ای و حالت اقتصادی رانندگی را ندارد. سری۳۶۰ شرکت ام‌جی در بحث امکانات کلی به سیستم کالیبره فشار باد لاستیک، کامپیوتر سفر، تریم داخل چرم مصنوعی، صفحه نمایش لمسی، سانروف و چراغ روزتاب مجهز است، در حالی که چری آریزو۵ توربو به سانروف، استارت دکمه‌ای، کروز کنترل، سنسور نور، تریم داخلی چرم مصنوعی، سنسور باد لاستیک، کامپیوتر سفر، دی‌لایت و سیستم مالتی‌مدیا مجهز است. در عین حال دو سدان چینی این جمع به دوربین و سنسور پارک عقب، خطوط کمکی پارک و قابلیت اتصال تلفن همراه به خودرو مجهزند. در بخش سیستم صوتی و تصویری، نمایشگر ام‌جی ۳۶۰ توربو حدود یک اینچ بزرگ‌تر از چری آریزو۵ توربو است و قابلیت‌های بیشتری هم دارد. در میان تمام امکانات، این تنها برتری امکاناتی ۳۶۰ توربو نسبت به چری آریزو۵ توربو است و در این بخش باید گفت ‌ به مراتب آریزو۵ توربو برای آپشن‌دوستان، خودروی مناسب و بهتری است و بیشتر در کابین ام‌جی ۳۶۰ توربو کم کاری دیده می‌شود.

نتیجه‌گیری

آریزو۵ به‌رغم قیمت بالایی که در مقایسه با دنا پلاس توربو دارد، بیهوده پرفروش نشده است. طیف رنگ بدنه جذاب، طراحی مدرن، شبکه فروش و خدمات پس از فروش گسترده و امکانات بهتر هم زمینه را برای برتری بر ام‌جی۳۶۰ فراهم کرده است. اینها همه یعنی پنج از ۳۶۰ کمتر نیست و حتی بیشتر است.



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

کمپانی جیلی توی سال ۱۹۸۶ توسط “لی‌‌شوفو” تأسیس شدش و توی سال ۲۰۰۲ اولین ماشین سواری‌ رو به بازار عرضه کردش. «امگرند» اسمی هست که که این خودروساز چینی به خودروهای لوکس‌اش داده و جیلی امگرند EC7  نیز یکی از همین تولیدات لوکس و البته پرطرف‌دار این کمپانی هستش.حالا بریم ببینیم که این ماشین توی بازار ایران شانس خوبی داشته یا نهآرام

 

 

درباره ی تجربه رانندگی رانندگی با ام وی ام X22 بیشتر بخوانید.

 

جیلی، پس از خریدن کمپانی ولووی سوئد و پیش رفتن در مسیر توسعه، تغییراتی در جیلی EC7 ایجاد کرد، به‌طوری‌که جیلی EC7 تنها خودروی چینی است که استاندارد EURO NCAP دارد. کمپانی جیلی به دنبال ساخت و عرضه یک سدان لوکس شهری با قیمت مناسب بود و با عرضه امگرند EC7 در سال ۲۰۰۹، توانست به بهترین شکل ممکن به این هدف دست یابد.

تولید جیلی امگرند EC7 با همکاری کمپانی‌های بزرگ
بسیاری از قطعات جیلی امگرند توسط کمپانی‌های معتبر اروپایی و جهانی ساخته شده‌اند که این خود به اعتبار کیفی خودرو می‌افزاید. برای نمونه، تجهیزات الکتریکی خودرو توسط زیمنس آلمان، شیشه‌ها توسط سنت گوبیان فرانسه و صندلی‌ها توسط Lear USA آمریکا ساخته شده‌اند. خط تولید آن با همکاری فوجی ژاپن راه‌اندازی شد و شرکت DURR آلمان نقش قابل توجه‌ای در خط رنگ‌آمیزی آن دارد. کمپانی جیلی در تبلیغات امگرند EC7 ادعا کرده که در بدنه خودرو در حدود ۴۷۵۰ نقطه جوش وجود دارد که همه توسط دستگاه جوش لیزری انجام شده است. جیلی امگرند EC7 علاوه بر چین، در روسیه و اروگوئه هم مونتاژ می‌شود.

پرفروش‌ترین چینی
در پایان سال ۲۰۱۴، جیلی امگرند EC7 با سبقت گرفتن از چانگان ایدو و با آمار فروش ۱۶۵۲۳۱ دستگاه در چین، عنوان پرفروش‌ترین خودروی چینی را در این سال از آن خود کرد. این کمپانی به بازار داخلی بسنده نکرد و با برنامه‌ریزی مناسب، به دنبال کسب بازارهای بین‌المللی از آسیا و آفریقا فراتر رفت و پا به بازار خودروی اروپا گذاشت. چنان‌چه این خودروی شکیل چینی به ۲۵ کشور دنیا مانند استرالیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی، برزیل، بحرین، عربستان سعودی، ترکیه و… صادر می‌شود.

برتری‌های جیلی امگرند EC7 در رقابت با رقبای سرسخت
یکی از برتری‌های جیلی امگرند EC7 نسبت به رقیبانش این است که این خودرو با دو موتور متفاوت و دو جعبه دنده ارائه می‌شود و این ویژگی‌ها، به مشتریان امکان انتخاب می‌دهد. به‌خصوص که هر دو موتور ارائه شده دارای میزان مصرف سوخت پایین هستند. جعبه دنده اتوماتیک این خودرو از نوع پیشرفته و جدیدِ انتقال قدرت پیوسته (CVT) است که از به‌روز‌ترین فن‌آوری طراحی و ساخت بهره می‌برد.

بازار جیلی امگرند ۷ در ایرانزمانی‌که جیلی امگرند EC7 در سال ۱۳۹۳ وارد ایران شد، تازه نوسانات ارزی، افزایش ناگهانی قیمت خودروهای داخلی و خارجی و مونتاژی در سال‌های ۹۰ تا ۹۲ سپری شده بود، و تقریباً قیمت‌ها به ثباتی نسبی رسیده بود و سدان‌های شهری خارجی و مونتاژِ داخل، قیمتی بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان داشتند و قیمت سدان‌های داخلی نیز در رنج ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان بود. در این میان، جیلی با کیفیتی بالاتر از همه سدان‌های داخلی، و گاهی بالاتر از سدان‌های مونتاژ داخل، اما قیمتی مناسب وارد بازار ایران شد. بالا بودن کیفیت این خودرو به نسبت سمند و پژو پارس ۴۰ میلیون تومانی، هم‌سطح بودن با مگان یا ساندروی ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومانی و برتری نسبت به دیگر برندهای چینی مانند لیفان و جک، زمینه را برای درخشش این خودرو در خیابان‌های ایران و تبدیل شدن به خودروی محبوب خانوادگی را فراهم ساخت.

د.

جهش قیمتی ناگهانی
اما وجود تمامی این مشکلات باعث نشد نوسانات ارزی در میانه سال ۹۷ و جهش قیمتی خودرو در ایران شامل حال جیلی امگرند EC7 نشود. به‌طوری‌که قیمت این خودرو در ابتدای تیرماه ۹۷ برابر با ۵۰ میلیون تومان، در نیمه همان ماه ۷۵ میلیون تومان، در ۱۵ شهریور ۸۰ میلیون تومان و در مهرماه به ۱۳۰ میلیون تومان رسید. شاید دلیل عمده این رشد قیمت، منتفی شدن واردات مجدد خودروهای جیلی بود.



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا غلامی

خیلیا معتقد هستن که  X22 همون 315 هاچ بک هستش و فقط کمی فیس لیفت مهندسان چری رو تجربه کرده. اما براساس اطلاعات به دست اومده، فضای کابین این ماشین کمی بزرگ تر از 315 بوده و همچنین فاصله محوری و ابعاد اصلی خودرو در بحث سازه، متفاوت از ام وی ام 315 هستش. به همین دلیل برخی می گویند X22 پلتفرمی متفاوت از 315 داره و در نهایت الگوی اصلی این هاچ بک را برای یک کراس اوور کوچک، ارتقا داده اند.

 

 

 

درباره ی هایما S5 یا جک S3 ؟کدام بهتر است؟ بیشتر بخوانید.

 

در بحث ظاهری آن گونه که مشخص است، بازار خودرو استقبال قابل قبولی از این خودرو داشته و تا حد زیادی آن را پسندیده است و انکار زیبایی آن به سلیقه شخصی افراد بر می گردد. اما در بحث فضای کابین، این خودرو در کلاس کراس اوورهای کوچک قرار می گیرد که در بازار جهانی به کراس اوورهای شهری معروف هستند. به همین دلیل نباید توقع فضای پا و بار زیاد را از X22 داشته باشید. اما می توان فضای آن را برای استفاده یک خانواده 3 نفره یا 4 نفره مناسب دانست. یکی از عیب های این خودرو شاید فضای سر کم برای سرنشینان عقب باشد که اگر فردی با قد بیش از 178 سانتی متر در ردیف عقب X22 بنشیند، شاید نتواند سفر طولانی راحتی را با آن تجربه کند. در بحث فضای صندوق، ” مدیران خودرو ” به حجم 420 لیتری آن اشاره می کند که می تواند کاربردی باشد.

ویژگی های رفاهی X22

ام وی ام X22 از نظر امکانات رفاهی در سطحی قرار دارد که رقیب های دیگر نیز در آن بازه حضور دارند. این خودرو به سانروف، چراغ روزتاب، کروزکنترل، کامپیوتر سفر، نمایش گر، دوربین و سنسور عقب، بلوتوث و تریم داخلی چرم مصنوعی مجهز است. دکمه تنظیم حالت رانندگی اکو و اسپرت هم در این کراس اوور کوچک وجود دارد که فعالیت آن در نسخه اتوماتیک دیده می شود. X22 در بحث سیستم صوتی می تواند مورد قبول ظاهر شود، اما وجود تنها چهار بلندگو می توانست بهتر از این باشد و دست کم مانند رقیب ها به شش بلندگو که دو عدد آن به صورت جداگانه تیوتر باشند، مجهز شود. سیستم تهویه این خودرو هم از نوع دستی است و شاید بهتر بود که در آن سیستم تهویه اتوماتیک استفاده می کردند تا سلیقه عمومی مشتریان خودرو با آن هماهنگ تر باشد.
وقتی این خودرو را از نظر قیمت و کلاس بدنه با برخی رقبا مقایسه می کنید، می توان تا اندازه ای آن را از نظر امکانات رفاهی، موفق و قابل قبول دانست. این خودرو در بحث ایمنی به دو کیسه هوا و ترمزهای ABS و EBD مجهز است.

 

ویژگی های فنی

ام وی ام X22 به پیشرانه 1.5 لیتری 105 اسب بخار با گشتاور 135 نیوتن متر مجهز است. قدرت لازم برای رانش این خودرو در 2750 دور در دقیقه به مدار می آید و می تواند گشتاور حداکثری را به چرخ های جلو منتقل کند. جعبه دنده این کراس اوور کوچک در نسخه دنده ای 5 سرعته بوده و در نسخه اتوماتیک از 4 سرعته استپ گیت استفاده شده است. بسیاری معتقد هستند که استفاده نکردن از جعبه دنده CVT در X22 نوعی سنت شکنی در خودروهای اقتصادی چری و ام وی ام به حساب می آید که این بار باب میل مشتریان ایرانی است. وزن این خودرو در نسخه اتوماتیک 1245 کیلوگرم اعلام می شود و نمونه دنده ای آن حدود 30 کیلوگرم سبک تر است. اما ضریب تراکم 11.4:1 نشان می دهد که باید در باک 50 لیتری این خودرو از بنزین مناسب استفاده شود و حتی شاید بهتر باشد تعدد سوخت گیری با بنزین سوپر در این خودرو بیش تر از رقبا باشد. سیستم تعلیق X22 در جلو، مک فرسون بوده که قطعه ای رایج در بیش تر خودروها است و در عقب آن هم کشنده چند تکه استفاده شده که سامانه ای ثابت در بیش تر خودروهای هم رده به حساب می آید.

ام وی ام X22 دنده ای

سفر ما با یک ام وی ام X22 دنده ای از تهران آغاز شد و تا آستارا با آن همراه بودیم. گذر از اتوبان های شهری و برون شهری، جاده های کوهستانی، مسیرهای خاکی و… باعث شد شناخت خوب و کافی از این کراس اوور پرفروش ” مدیران خودرو ” به دست آوریم. نسخه دنده ای X22 را می توان از گزینه های مناسب در جاده دانست. هر چند مدتی زمان می برد تا به جعبه دنده این خودرو عادت کنید. توان انتقال قدرت و ضریب دنده در مرحله های 1 تا 3 خوب و قابل قبول است، اما به محض ورود به دنده 4 و 5 با حالت های سبک و اکونومی طرف هستید و آن چنان تفاوت خاصی میان دنده 4 و 5 احساس نمی شود. بنابراین در جاده های کوهستانی برای سبقت گرفتن و یا معکوس کشیدن، باید به سراغ دنده 3 بروید و دنده 4 آن چنان نمی تواند شما را راضی کند.
از سویی با همین سیستم، ام وی ام توانسته مصرف سوخت X22 را کنترل نماید و به دلیل استفاده از دنده 4 و 5 سبک در سفرهای طولانی، شاهد استفاده از بنزین کم تر نسبت به رقیب ها هستیم. شرکت ” مدیران خودرو ” مصرف سوخت ترکیبی این خودرو را 5.9 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر اعلام می کند، اما در سفر طولانی ما، با توجه به استفاده کامل از ظرفیت خودرو، شاهد بودیم این عدد در بازه 7.9 تا 8.8 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر است. یکی از نکته هایی که باید در معکوس کشیدن و یا دنده دادن به X22 دقت کنید، فشاری است که به پدال گاز می آورید و همزمان سیستم تهویه AC خودرو از کار می افتد. این اتفاق در بیش تر خودروهای اکونومی و معمولی رایج است و برای استفاده حداکثری از توان خودرو برای حرکت و از سویی دیگر فشار کم تر به قطعه های فنی خودرو، کمپرسور کولر در بیش تر خودروهای این چنینی از دور موتور 3500rpm به طور موقت قطع می شود. همین اتفاق باعث شده اگر رانندگی شما آن چنان دقیق نباشد یا مدام مشغول معکوس کشیدن و فشار آوردن به خودرو باشید، با قطع شدن سیستم تهویه و کولر مواجه شوید. این مسأله را می توان به عنوان یک نکته ثابت در بیش تر خودروها به خصوص خودروهای چینی دانست، اما دنده سبک 4 و 5 و از سویی استفاده از دنده 3 برای شتاب گیری، باعث شده این نکته در X22 مشهودتر از خودروهای دیگر باشد.

در بحث پایداری و فرمان پذیری باید گفت X22 می تواند امتیاز خوبی را دریافت کند. با توجه به این که تا حدی سیستم تعلیق این کراس اوور شهری کم تر از رقیب ها جای بازی دارد، می توان توقع داشت که حرکت های عرضی و نوسانی در این خودرو کم تر از رقبا دیده شود. البته این نکته گاهی حس خشکی را در برخی چاله ها و دست اندازهای جاده ای به سرنشینان عقب می دهد.

 



:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 تير 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد